Chilis túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával, salátaágyon
Egy újabb hideg finomság forró napokra.
Hozzávalók:
- 1 db fehérhusú paprika
- 2 db paradicsom
- 15 dkg tehéntúró
- 1 ek tejföl
- 1 db chili
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt csípős pirospaprika
- 5 levél jégsaláta
- olívaolaj
- citromlé
Elkészítés:
A paprika és a paradicsom tetejét levágom. A paprika magházát kivágom, a paradicsom belsejét kikanalazom. A chilit, az újhagymát és a fokhagymát aprítom
Egy tálba beleteszem a túrót, hozzáadom a paradicsom közepét, a hagymákat és a chilit, fűszerezem. Locsolok rá olívaolajat, összekeverem.
Egy tányért kibélelek a saláta levelekkel, sózom, borsozom, locsolok rá citromlevet és olívaolajat. A paprikát és a paradicsomokat megtöltöm a masszával, s ráhelyezem a salátaágyra.
Hűtés után fogyasztom.
P.S. A Hírkereső 2015.08.25. Gastro Napi Top-jában:
6. Csilis túrókrémmel töltött paprika (Mindmegette)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése