HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. február 1., szombat

Hamburgerkrémmel, gombával töltött, sajtos paprika krumpliágyon

Hamburgerkrémmel, gombával  töltött, sajtos  paprika krumpliágyon

Ez egy egyszerű, relatíve gyors finomság.

Hozzávalók:                               

  • 3 db paprika
  • 3 db csiperke gomba
  • 3 db nagyobb burgonya
  • 2 db paradicsom
  • 30 dkg (1 doboz) hamburger krém
  • olívaolaj
  • 5 dkg trapista sajt
  • őrölt fekete bors
  • chili szósz
Elkészítés:

A krumplit megfőzöm.Pucolás után felszeletelem egy serpenyőbe, melybe kevés olajat öntöttem., sózom, borsozom. A paprikákat félbevágom, kicsumázom, a krumpliágyra fektetem. Megtöltöm a hamburgerkrémmel, betakarom a szeletelt gombával, fűszerem, locsolok rá olajat.Közé teszem a félbevágott paradicsomokat.Végül szórok rá reszelt sajtot. 180 C fokra előmelegített sütőben 30 percig sütöm.

Tálaláskor a zöldségekre még locsolok chili szószt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése