HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. január 24., vasárnap

Behavazódott a kertünk

Behavazódott a kertünk


A kertünk ma délben. Ahogy hallom az időjárás előrejelzést, hamarosan enyhül az idő, s a jövő hét közepére akár 10 fok is lehet.

Szép a havas táj, főleg a fűtött szobából nézve, de én lemondok erről a szépségről. Én már 3 hete kúrálgatom magam, járni is alig tudok. Ma reggel a feleségem söpörte el a havat a garázs elől. (A járdát nem takarította le, pedig az fontosabb lett volna., hogy ne büntessenek meg.) Nem szólt semmit. De ismerve őt, ezt még a szememre fogja hányni. Szóval, én utálom a telet.




6 megjegyzés:

  1. Szép a téli kertetek! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép a téli kert, de én már szívesen átváltamék egy mediterrán kertere. Kúrálgatom magam, mintha lassan javulnék. Köszönöm a jókívánságot.

      Törlés
  2. Endre én is utálom a januárt, a februárt, a havat, a nagy hideget, ahogy öregszünk ez úgy egyre nem jó már, félek az eleséstől, én is lapátoltam a havat, az utcai járdát, mert ha előttünk esik el valaki akkor mi fizetjük a büntetést, meg a kártérítést. Na szóval ki van a derekam, mindenem, abszolút megértelek.
    Ha vígasztal, itt már az eső esik és plusz 2-3 fok van, tehát minden elolvad. Vigyázz magadra és a lábadra, és semmi idegeskedés, arra gondolj a fúriák minden szavadat, képedet lesik, mert irigyek !!!!!! Üdvözöllek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anikó teljesen igazad van. Én a nagy sportember félve megyek le a havas úton, hogy nehogy elehessek, s öszzetörjem magam. A lábaimat pócolni és borogatni kellene, de muszály kocsiba ülnöm, hogy ellátsam magam, ráadásul drága feleségemtől is kaptam egy listát, hogy mit kell ma beszereznem. Ahogy néztem a listát 99 %-kához semmi közöm.

      Törlés
    2. Látod erre jó vagy, de fordítva mi van????

      Törlés
    3. Fordítva nem működik. Itt is az érvényesül, mint a tulajdonban. Ami a tied az az enyém is, ami az enyém, ahhoz semmi közöd.

      Törlés