HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. január 24., vasárnap

Füstli virsli velesült zöldségekkel

Füstli virsli velesült zöldségekkel


Gyors, laktató, finom étel, minimális munkát igényel.

Hozzávalók:

  • 1 tasak (4 db, 14 dkg) füstli virsli
  • 2 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 3 db csiperke gomba
  • 1 db újhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • őrölt fekete bors


  • Elkészítés:

    A gombát, újhagymát felvágom, a virslit bevagdosom, beteszem egy serpenyőbe. Mellé rakom a zöldségeket, sózom, borsozom, locsolok rá olajat.

    Megsütöm.

    Kenyérrel fogyasztom, sört iszom hozzá.




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése