HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. augusztus 9., szombat

Globális fölmelegedés: Riadó!!! Főzni lehet az aszfalton!

Globális fölmelegedés: Riadó!!! Főzni lehet az aszfalton!

A globális fölmelegedést mi is érezzük. Az egyre melegebb nyarak,  melyek nem csak hőségrekordokat döngetnek, de szeszélyesek is, zivatarok, viharok, jégesők, monszunszerű esők  napokon keresztül, nagy károkat okozva.

Az alábbi videó döbbenetes. Szeretném megosztani veletek, hogy Ti is lássátok. 

A videó címe  A globális fölmelegedés minden nap rosszabb lesz

Paraguay fővárosát - Asunciónt - nem régen a világ egyik legforróbbjának nevezték. De az emberekben ez nem tudatosul. Pedig 46 C fok van.

Az elmúlt 50 évben az ország őshonos őserdejének 80 %-át kipusztították! A kevesebb erdő nagyobb hőséget jelent. De sem a politikusokat, ismert vezetőket, sem az embereket nem foglalkoztatja ez.



A WWF (World Wildlife Fund for Nature) Menu Calentamento Global programjával kívánja felhíni a figyelmet a veszélyre. Az ételt a forró aszfalton süti meg egy szakács. Az aszfalton főzött menüt számosan fogyasztották el nagy élvezettel, hogy felkeltsék a figyelmet a globális felmelegedés hatására az ökoszisztémánkra. Ha továbbra sem törődünk őserdőinkkel, akkor gyermekeink, unokáink egy nagyon nehéz világban fognak élni. Az aszfalton való főzés normális lesz. A pokolban fogunk élni..

A WWF globális figyelmeztetése: Napról napra rosszabbodik a helyzet. Tegyünk ellene valamit!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése