Karácsonykor is volt előétel gyanánt, most újra elkészítettem.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A karfiolt rózsákra szedem, sós vízben előfőzöm.
Közben elkészítem a sörtésztát és a tartárt.
A tojást összekeverem a liszttel, a sóval, s a sörrel.
A tojást egy habverővel felverem, hozzáadagolom lassan az olajat, a sót, a cukrot, s a mustárt. Végül a tejfölt.
A karfiolrózsákat megmártom a sörtésztában, s bő olajban megsütöm.
A sült karfiolból 3 darabot egy tányérra helyezek, s meglocsolom a tartárral.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése