HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. július 6., szerda

Tejfölös-kolbászos-sajtos lángos újhagyma zöldjével

Tejfölös-kolbászos-sajtos lángos újhagyma zöldjével

Magyaros lángos, a klasszikus turbózott változata.


Hozzávalók:

  • 1 db lángos
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 ek tejföl
  • 1 db 5 cm-es  csípős kolbász
  • 1 szelet pizzasajt
  • 0,5 szál újhagyma zöldje


  • Elkészítés:

    A kolbászt felszeletelem, a sajtot lereszelem, az újhagyma zöldjét karikára vágom.

    A forró lángost bekenem a fokhagymával, a maradékot ráaprítom.  A tejfölt rákanalazom a lángosra, elsimítom, ráteszem a kolbász szeleteket, megszórom a sajttal, s az újhagyma zöldjével. Sózom.

    Azonnal fogyasztom.

    A tészta receptje itt.




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése