HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. szeptember 9., hétfő

A hét szakácsa vagyok a NoSalty-nál

A hét szakácsa vagyok a NoSalty-nál

A NoSalty valamivel több mint 2 hónapja tesz fel tőlem recepteket.Eddig 93 receptemet jelentették meg., melyet  több mint 70 ezren tekintettek meg (11 recept már feldolgozva, megjelentetésre vár - Nem tudom, miért tart napokig, sokszor 1 hétig, hogy a recept végül megjelenjen, ha egyszer már jóváhagyták???).  Az én blogomnak 38 hónap alatt volt valamivel több, mint 292 ezer  látogatója. Egy szóval, nagyon nem mindegy, hogy hol vagyok elérhető.Ami érdekes, ha én teszem közzé a receptet a Facebook-on, senki nem veszi észre, de ha valamelyik "nagy" akkor rögtön több tucat like-t kap a receptem.

Az eddigi csúcs , hogy 3495 látogató nézte meg egy nap alatt a receptjeimet a NoSalty-nál (Ez közel 15-szöröse a blogom átlagos napi látogatottságának.).

A legkedveltebb receptem a

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival recept

 volt, melyre eddig több mint 5600-an voltak kíváncsiak. A receptek az alábbi linken tekinthetők meg:

Hobbychef szakács

Az elmúlt két hónap alatt elértem, hogy bekerültem a Top szakácsok közé:

TOP szakácsok

A legnézettebb szakácsok kategóriában pedig a 12. helyre jöttem fel a Top 100 listán (a NoSalty-nál mintegy 5400 szakács van, s a többségük  már több éve ad recepteket!):

A receptjeim egyébként rendre szerepelnek a toplistákban, mely egy ilyen népes mezőnyben szép eredmény.

Ezek után nem ért meglepetésként, hogy a NoSalty felkért, hogy legyek a hét szakácsa, s küldjek egy bemutatkozást  és egy portréfotót..  Én természetesen örömmel igent mondtam.

No, és végül a  tárgybani link:

A hét szakácsa, Hobbychef

Remélem, ez is hozzájárul ahhoz, hogy többen nézegessék a receptjeimet.

Szeretettel várom a kedves régi és az új látogatókat

P.S. A hír felkerült a Hírkereső mai (2013.09.09.) Gasztro Top-jára:
A héten ezúttal Hobbychef osztja meg veletek gondolatait, hogyan lett szenvedélye a gasztronómia, és közgazdászként a fél világot beutazva, milyen inspirációkat gyűjtött. Tovább tovább

13 megjegyzés:

  1. Gratulálok és további sok sikert kívánok neked!

    VálaszTörlés
  2. Nocsak!:) Egyik siker a másik után! Ez igen! Innen a TV paprikáig meg se álljál!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sikereknek nagyon örülök, de a TV paprikáról nem is álmodom.

      Törlés
  3. Gratulálok, igazán megérdemelted, méltó helyre kerültél:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mónika! Nagyon kedves vagy, és nagyon köszönöm, de még sok jó szakács van a NoSalty-nál.

      Törlés
  4. Jól indult neked az idei ősz! Hasonló legyen a folytatás is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A különböző on-line receptgyűjteményeknél elért sikerekben azért komoly munka van. A NoSalty-nak azért örülök, mert ott tényleg új vagyok. Alig több, mint két hónap után figyeltek fel rám több mint 4500 szakács közül.

      Ami külön öröm, hogy itt a blogspotnál a barátok mellett sok ellendrukker is van, amit nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki, de máshol méltányolják, elismerik a tevékenységem.

      Törlés
  5. Megnéztelek a NoSalty-nál és én is gratulálok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lívia!
      Köszönöm a gratulációt. Úgy látszik, csak itt a blogspoton belüli blogerek egy részénél nem vagyok kedvelt, máshol szeretik és értékelik a receptjeimet.
      Ha kis hazánk legnagyobb on-line receptgyűjteménye (több mint 4500 szakács, több mint 36300 recept) megtisztelt azzal, hogy az oldaluk e-heti szakácsának választott alig több mint két hónap után, akkor nagyon rossz nem lehetek.

      Törlés
    2. Senki nem mondja - én legalábbis nem - hogy rossz vagy. Csak azt, hogy nem egy az ízvilágunk, de ezt tudod. De én csak egy vagyok, sokan mások pedig szeretik a nagyon csípős, erős ételeket. Persze minden erős ételedet el lehet készíteni gyengébb fűszerezéssel, vagy elhagyva belőle azt a sokféle erős hozzávalót. És akkor máris más a helyzet és lehet, hogy van is sok olyan olvasód aki ezt teszi. Lehet kreatívkodni, az alap az adott.

      Törlés
    3. Nebassz Endre, Te híres lettél :)

      Törlés
    4. A lelkesedésednek "dícséreted"-nek kúlturáltabb formában is hangot adhattál volna.

      Törlés