HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. szeptember 27., péntek

A femcafe.hu elnézést kért

A femcafe.hu elnézést kért


Miután korábban kifejezésre juttattam rosszallásomat, hogy az on-line lap forrásmegjelőlés nélkül közölte receptjeimet, úgy érzem, annak is helyt kell adnom, ha a hibát korrigálják. (Bár nem csak két esetben fordult elő, hogy átvettek tőlem receptet.)

Nos a lap vezető szerkesztőjének e-mail-e:

T. Sinka Endre!

Véletlenül akadtam rá a blogján olvasható bejegyzésére: http://eshobbychef.blogspot.hu/2013/06/receptjeim-femcafehu-nal.html, és elnézést szeretnék kérni a forrásmegjelölés nélküli közlésért. Egy korábbi gyakornokunk (Hunyadi-Zoltán Emese) töltötte fel ezt a két receptet, de a forrást valóban nem adta meg. Hibáját természetesen javítottam.
Arra kérném, hogyha ez a jövőben újra előfordulna, akkor azonnal jelezze nekem, hogy minél előbb pótolhassam a mulasztást.

Üdvözlettel:
Kelemenné Nagy Annamária
vezető szerkesztőFemcafe.hu

A válaszom:

Kedves Annamária!

Köszönöm a leveled és az intézkedésed. Ez így volt korrekt. Semmi kifogásom nincs az ellen ha a Femcafe.hu-ban jelennek meg receptek tőlem, hiszen több helyre is:  pl. Mindmegette, NoSalty Receptkirály, Receptváros, rendszeresen küldök recepteket, de ők minden esetben megjelölik a forrást, s a leíráshoz mellékelik a fotóimat is.. Megtiszteltetésnek veszem, ha a jövőben is publikáltok tőlem, amennyiben megjelölitek a forrást. Amennyiben még a megjelenés előtt közlitek ebbeli szándékotokat, szívesen elküldöm a fotókat is, talán találtok közöttük felhasználhatókat.
Üdvözlettel Sinka Endre/Hobbychef

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése