HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. május 24., csütörtök

OTP Gourmet Fesztivál 2018

OTP Gourmet Fesztivál 2018

Ahogy már korábban is írtam facebook bejegyzésemben, nyertem a NOSALTY-nál egy páros belépőt az otpbank Gourmet Fesztiváljá-ra, mely az évek során a rendezők szerint Magyarország legnagyobb gasztro fesztiváljára nőtte ki magát.

Bár már régóta vártam, hogy részt vehessek egy ilyen fesztiválon, sajnos erre nem kerülhetett sor, már több mint egy hónapja kínlódok heves deréktáji panaszokkal. A legutóbbi röntgenfelvétel során kiderült, hogy van egy törött csigolyám, ezért pihennem kell. Így fájó szívvel, de lemondtam a fesztivál meglátogatásától, s átadtam a jegyeket a feleségemnek és az ünnepekre hazalátogató lányomnak.

Ők ma ki is mentek, de egyrészt elfáradtak a sok járkálástól, másrészt megijedtek a sötét felhőktől a várható esők miatt, így hamarosan hazajöttek. Így a szintén ajándékba kapott belépőt a Konyhafőnök 1 évadjának sztárséfjének - Sárközi Ákos - workshow-jára már nem várták meg.

Ily módon lemaradtam egy élvezetes gasztro túráról, kóstolgatásról. Bár a neten azért megpróbáltam követni az eseményeket,  de megkértem a lányom, hogy ha már én nem lehetek ott, akkor legalább készítsen néhány fotót. Ezeket adom most közre. 

Először a belépő csuklószalagot és a kóstoláshoz kapott poharat mutatom, majd a fesztiválon készült képeket, melyeket ma küldött meg e-mailben:












1 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy lemaradtál erről az eseményről, Endre.
    De a feleséged és a lányod - aki nagyon csinos - láthatóan jól érezte magát.:)

    VálaszTörlés