HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. április 13., szerda

Végre itthon a hosszú kényszerszünet után

Végre itthon a hosszú kényszerszünet után


Egy szerencsétlen esés miatt (darabos combnyaktörés) több mint 5 hétig "élveztem" a Szt. János kórház vendégszeretetét, előbb az ortopédián, majd a Rehabon. De tegnap végre megkaptam az "elbocsátó szép üzenet"-et.
Bár a kórházban volt egy tabletem, s be is jelentkeztem a blogomba, sem az esetleges kommenteket megnézni, sem új bejegyzést beírni nem tudtam, csupán az eseményeket tudtam követni.

Nem tudom, hányan vették észre eltűnésemet, s hiányolták esetleg az új bejegyzéseket, fotós ételreceptjeimet, de csupán hárman - Maria: SZERETEK FŐZNI(2), Éva: Takarékos konyha és nyuci: majdhaegyszer érdeklődtek hallgatásom oka iránt. Nekik ezúttal is köszönöm az aggódást.

No, de most már itthon vagyok. Bár a teljes felépülés még hónapokat vesz igénybe (akár 6-9 hónap is kellhet hozzá), én azért igyekszem rövid időn belül felvenni a korábbi tempót.

Egyelőre a távollétem történéseit igyekszem feldolgozni itt a blogomon, illetve a facebook oldalamon.

Meglepetésemre a Mindmegetté-nél több mint egy hónappal a beküldés után is jelentek meg receptjeim, pedig ez inkább a ReceptVárosra és a Kiskegyed RECEPTTÁR-ára volt jellemző, hogy akár egy évvel később adták közre a recepteket.

Remélem, továbbra is érdeklődéssel olvassátok a blogomat, én mindenesetre szeretettel várok mindenkit, a látogatásokat előre is köszönöm.

7 megjegyzés:

  1. Kedves Endre! Örülök, hogy újra itt vagy!! Sajnálom, hogy ilyen csúnya balesetet szenvedtél, mielőbbi teljes felépülést kívánok. Vigyázz nagyon magadra, ne erőltess semmit, csak szépen lassan mindennel. Üdvözlettel: Mari

    VálaszTörlés
  2. Jó egészséget és azért csak óvatosan azzal a hévvel....... (tapasztalat)!!
    Bevallom, azért nem "hiányoltalak", mert én sem töltök sok időt az interneten. Lényeg, hogy bíz önmagadban, de azért semmit se hamarkodj el. (Ez is tapasztalat)! Az a recept és a főzés megvár. Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  3. Örülök hogy ismét itt vagy! Gondoltam hogy komoly oka van hallgatásodnak! Vigyázzál nagyon magadra gyógyuljál meg mielőbb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a jókívánságokat. Igyekszem minél előbb felépülni.

      Törlés
  4. A facebookon üzenet en èrdemlőftem mo van veled de nem kaptam választ. Mostmár tudom. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Marisz

    VálaszTörlés
  5. Mielőbbi gyógyulást kívánok! Nem foglalkozom a blogommal és csak ritkán nézegetem, most is, ha észrevetted, fordítva nézegettem, ezért írtam az előző bejegyzésedhez, hogy biztosan felépültél. Nagyon vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  6. Elnézést kérek az "elütésekért", telefonról, szemüveg nélkül írtam. :)

    VálaszTörlés