HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. április 16., szombat

Receptem a Receptváros ajánlásával a facbookon: Sült libacomb fehérboros párolt káposztával, krumplipürével, áfonyás sárgabarackkal és sült céklával

Receptem a Receptváros ajánlásával a facbookon: Sült libacomb fehérboros párolt káposztával, krumplipürével, áfonyás sárgabarackkal és sült céklával

Sült libacomb fehérboros párolt káposztával, krumplipürével, áfonyás sárgabarackkal és sült céklával. Ez a finomság a névnapomra készült.
http://receptvaros.hu/…/sult-libacomb-feherboros-parolt-ka…/

Sült libacomb fehérboros párolt káposztával, krumplipürével, áfonyás sárgabarackkal és sült céklával. Ez a finomság a névnapomra készült.
receptvaros.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése