HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. február 6., szombat

Receptjeim a NoSalty ajánlásával a facebookon: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

Receptjeim a NoSalty ajánlásával a facebookon: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

A NoSalty a 2015. február 28. cikkét most a facebook-on is közzétette, az én ételem fotójával, az én tálam a 3., de még a 23. is az enyém:
Tunkoljuk a hurkazsírt! - 23 nagyon magyar disznóság, és viszlát, tél!


Végéhez ér a disznóvágás szezonja, sorakoznak a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. A tavaszi bezsongás előtt még ugorjunk le a henteshez vagy a pecsenyesütőhöz!
nosalty.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése