HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. december 5., szombat

Ma visszaadtam a névnapi "ajándékom"

Ma visszaadtam a névnapi "ajándékom"


Napokig vívódtam, hogy mit tegyek. Végül úgy döntöttem, ezt a pofátlanságot nem hagyhatom annyiban. Visszaadtam az "ajándékom". Én a magam részéről úgy érzem, hogy nagyon szép ajándékot adtam a nejemnek a névnapjára.

Feleségem Ilona napi ajándéka


Feleségem új konyhai robotgépe - Gyömbéres zöldalma-zellerlé




Én pedig ezt kaptam:

Névnapom



Rendszeresen süt, névnapomkor is sütött egy csokoládés kuglófot, arra nem volt képes, ha már nem invitált egy vacsorára, hogy egy szelet kuglóffal megkínáljon. Én hülye még koccintottam vele egy cognaccal, amivel - többek közt - megleptem magam.


A magam részéről befejeztem az ajándékozást.

2 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy ilyen méltatlan ajándékot kaptál. Teljesen külön háztartást vezettek, hogy kínálni kell a süteményt? Hihetetlen számomra, hogy ilyen feleségek léteznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez van. Engem is meglepett, hiszen a robotgéptől eltekintve is szép ajándékot adtam, viszonzásként nem erre számítottam. De a csúcs az volt, hogy még egy szelet tortával, vagy kuglóffal (mindkettőt sütötte aznap) sem kínált meg. Miközben még az én italomból koccintottunk. Agyrém!!! Az csak a hab a tortán, hogy a ház teljes rezsijét én fizetem, még a több órás telefonjait is!!! Még egy ilyen hülye nincs a világon!!!

      Törlés