Mascarpone és epres joghurt eperlikörrel, szamócával díszítve
Akciósan vettem egy doboz epret (szamócát). Nagy részét megettem, a maradékból ez a kelyhes finomság készült.
Hozzávalók:
- 3 db szamóca
- 5 dkg mascarpone
- 125 gr eperízű joghurt
- 2 db babapiskóta
- 3 cl eperlikőr (Berry Beach Erdbeer Limes)
A pohárba beleállítom a babapiskótákat, a 2 db félbevágott epret (szamócát), rákanalazom a mascarponé-t, majd a epres joghurtot. Végül ráöntöm az eperlikőrt, s középre teszek egy epret.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése