HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. június 20., hétfő

Mindmegette receptverseny

Mindmegette receptverseny



Nem tudom megállni, hogy ne büszkélkedjek el vele, hogy a Mindmegette tavaszi  receptversenyén - melyre közel 400 receptet küldtek be - két díjat is nyertem, a nyereményeket ma hozta meg a postás:

1./ A ChefParade csokoládéműhely kurzusát Sinka Endre (Budapest), Klock Eszter (Székesfehérvár), Pados Gabriella (Budapest), Partali Anita (Budapest) és Barta Roland (Kazincbarcika ) nyerte.

 (Forrás: life)

A csokikurzusra a feleségemet is magammal vihetem, még nem tudom, hogy akar-e jönni. Jelenleg a húgánál van Münchenben. (Még nem tudja, hogy nyertem, biztos meg fog lepődni, mert eddig mindig szapulta a főztömet, bár meg sem kóstolta az esetek zömében. Szerintem ebből sportot űzött, csakhogy bosszantson.)

2./ Philips HR1611 típusú rúdmixert Nagy Diána (Békéscsaba), Veres Zsuzsa (Debrecen), Cser-Pintér Dóra (Budapest), Babusa Edit (Budapest), Urvald Istvánné (Mosonmagyaróvár), Sinka Endre (Budapest), Kátai Katalin (Tab), Jakab Éva (Császártöltés) és Ludmann Bernadett (Győr) nyertek.





A teljes cikk itt olvasható:

Mindmegette Recepttár fotós receptversenye

Talán ezek után a Gastrobox is hajlandó lesz visszavenni, bár valószínűleg ők nem olvassák ezt a bejegyzést.


15 megjegyzés:

  1. Kedves Hobby Chef! Engedd meg, ogy elsőként gratuláljak neked!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Én is ma kaptam meg a nyereményt! :)))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Hobbychef!! Gratulálok a nyereményekhez. Mostmár igazán visszatérhetnél, és megoszthatnád velünk a tudományodat :D

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok én is és visszavárunk.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Hobbychef!

    Gratulálok a szép eredményhez, a nyereményhez.Várunk vissza.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Hobbychef,szeretettel gratulálok,naponta figyelem a listámon,hogy mikor történik valami főzőcske a blogodban!!!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Lányok!
    Köszönöm a gratulációkat.

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a nyereményeidhez. Biztos nagyon örülsz nekik.
    Nekem is ilyen botmixerem van és imádom. Készits vele sok-sok finomságot :)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Hobbychef! Kérlek nézz be hozzám, játékra szeretnélek invitálni

    VálaszTörlés
  10. Kedves Mari! Köszönöm a játékra való invitálást. Remélem nem bántalak meg, de nem veszek részt rajta. Nem is azért, mert az aktív blogolásról leálltam, hanem mert gyermekkoromról nem sok szépet és jót őrzök, untatni meg nem szeretnék senkit a jómódú polgári család egyik napról a másikra való szegény sorsba sülyedéséről, s szegény nagyanyám - ő főzött a családnak - küszködéséről, hogy mindennap kerüljön valami az asztalra.

    2011.07.06. 11:39

    VálaszTörlés