Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
2018. január 22., hétfő
Csirkefarhát húsleves zöldségesen
Csirkefarhát húsleves zöldségesen
A csirkefarhát a legolcsóbb alapanyag, ha egy finom húslevest akarunk készíteni. Ezúttal sok zöldség és chili került bele, tésztát, vagy galuskát nem főztem hozzá. Receptek linkjei a fotók alatt.
Hasonló levesek:
Csirkefarhát húsleves daragaluskával
Csirkefarhát-húsleves daragaluskával
Húsleves csirkefarhátból daragaluskával
Húsleves csirkefarhátból és pulykanyakból zöldségesen
Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból cérnametélttel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése