Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
2014. december 1., hétfő
Receptem a NoSalty ajánlásával: Kolbász, hurka tarjával, céklával és krumplival, Disznóságok tarjával, sült céklával és krumplival
Receptem a NoSalty ajánlásával: Kolbász, hurka tarjával, céklával és krumplival
A
NoSalty
ma a
főoldalán
tette közzé a
VÖRÖS HÉTFŐ
c. ajánlását, melyben a második recept az enyém A cím a blogomon:
Disznóságok tarjával, sült céklával és krumplival
Céklás humusz ropogós pitával
Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival
Málnás cékla chutney
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése