Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
2012. június 15., péntek
Eper vaníliagylalttal, csokoládéval és brandyvel
Eper vaníliagylalttal, csokoládéval és brandyvel
Pillanatok alatt összedobható finomság.
Hozzávalók
:
eper
vanília fagylalt
csokoládé
brandy
Elkészítés:
Az epreket félbevágom. Egy csészébe teszem az epreket, rá vanília fagylaltot, tördelek rá csokoládét, s locsolok rá brandyt.
1 megjegyzés:
Kósa Márta
2012. június 16. 7:03
Ennén, enném, de cudar torokgyulladásom van!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Ennén, enném, de cudar torokgyulladásom van!
VálaszTörlés