Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
2011. december 16., péntek
Tejfölös rakott kelkáposzta
Tejfölös rakott kelkáposzta
Rakott kel volt ismét ebédre, íme:
Mivel már írtam két alkalommal is ilyen tárgyú bejegyzést, ezért a receptet most nem ismétlem meg.
Tejfölös, sajtos rakott kelkáposzta csőben sütve
Rakott kel tejfölösen és reszelt sajttal
És a mai kreációm:
1 megjegyzés:
Éva
2011. december 16. 19:24
Ó de nagyon imádom ! Nagyon guszta és finom tud lenni!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Ó de nagyon imádom ! Nagyon guszta és finom tud lenni!
VálaszTörlés