tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post5874596135796838697..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőbőlHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-91594173050412634652014-02-25T13:01:24.557+01:002014-02-25T13:01:24.557+01:00Kedves nyuci!
Nem mondtam hogy gyors. Az egyszerűs...Kedves nyuci!<br />Nem mondtam hogy gyors. Az egyszerűségre is csak azt mondtam, hogy viszonylag. <br />Az előkészítés nem több, mint 15 perc, a sütésnél is kell egy kis munka, de azért nem kell hozzá két nap, hogy ez az étel elkészüljön. Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-23756981837343717232014-02-25T12:43:03.481+01:002014-02-25T12:43:03.481+01:00Én is szeretem a rakott ételeket, de abban vitatko...Én is szeretem a rakott ételeket, de abban vitatkoznék (kicsit), hogy gyors/egyszerű étel és csak a sütő dolgozik. Az előkészítés legalább egy óra. Megfőz mindent, összepakol, majd megsüt. A dolgozó nő este vacsorát főz, lehetőleg hamar kategóriába ritkán fér bele. Én sokszor csinálok rakott ételt úgy, hogy 2 nap futok neki. Előző nap előkészítem a dolgokat, másnap csak összerakom és sütöm. De nem vitatkozni akarok, és ne sértődj meg. Nyucinyucihttps://www.blogger.com/profile/15075192317147286409noreply@blogger.com