tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post3264923457319852728..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Hurka, kolbász, baconos krumplival csőben sütveHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-56828914518702796832012-08-17T08:14:55.601+02:002012-08-17T08:14:55.601+02:00Most én is nagyon megkívántam, hogy ezeket a csodá...Most én is nagyon megkívántam, hogy ezeket a csodás képeket láttam. Veszek is, ha lesz a hentesemnél és megcsinálom. Nem baj, ha nem nyári étel, azért az egész család imádja!Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-79748834825995790432012-08-16T20:55:21.330+02:002012-08-16T20:55:21.330+02:00Ez az étel a férjemnek tetszene, de nagyon. Szokta...Ez az étel a férjemnek tetszene, de nagyon. Szoktam is készíteni, mert azért én sem vetem meg, de csak késő ősztől nagyon kora tavaszig. Finom volt biztos.De nem számít, hogy mikor készíted, a lényeg, hogy Te megkívántad. Azt kell enni amit megkívánunk, amit szeretünk. Én legalábbis ezt tartom fontosnak az étkezésben. Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.com