tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post8468470739101830073..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Rántott patisszon kukoricalisztbundábanHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-87276309077726922342013-08-02T17:24:18.810+02:002013-08-02T17:24:18.810+02:00Ahogy írtad, plusz a kérge is ropogósabb, finomabb...Ahogy írtad, plusz a kérge is ropogósabb, finomabb.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-6409158180604872982013-08-02T16:49:56.442+02:002013-08-02T16:49:56.442+02:00Mennyiben más hatású a kukoricaliszt? Ropogósabb l...Mennyiben más hatású a kukoricaliszt? Ropogósabb lesz tőle, esetleg kevesebb olajat szív magába a zöldség? A chiliszósz jó ötlet hozzá, kipróbálom!Veronikahttps://www.blogger.com/profile/01507325204139904833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-72678164418938370302013-07-02T18:15:51.815+02:002013-07-02T18:15:51.815+02:00:):)Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-25543511649263043142013-07-02T15:13:45.578+02:002013-07-02T15:13:45.578+02:00Finom lehetett!Finom lehetett!marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com