tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post6550979037572543791..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Töltött újkaralábéHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-35216020322177932022011-12-17T22:48:41.320+01:002011-12-17T22:48:41.320+01:00Nagyon fincsi lehetett!! Mindig elhatározom, hogy ...Nagyon fincsi lehetett!! Mindig elhatározom, hogy töltött ezt-meg azt készítek, aztán addig gondolkodom, hogy hogy lehetne egyszerűsíteni, hogy rendre rakott dolgok készülnek. De ez olyan finomnak tűnik, ki fogom próbálni, ha kapok zsenge karalábét.Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-19280779887370160012011-12-17T19:29:41.436+01:002011-12-17T19:29:41.436+01:00Nagyon guszta!Belegondoltam mennyire finom is a fr...Nagyon guszta!Belegondoltam mennyire finom is a friss karalábé. Az igazság az hogy inkább csak nyáron csinálok és én gombát nem szoktam tenni bele. Azért megkóstolnám szívesen amit itt feltálaltál!:-)Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com