tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post4959596174096924184..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Fánk jam-melHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-59045309219831871962012-01-19T22:59:11.716+01:002012-01-19T22:59:11.716+01:00Kedves Hobbychef!
A válás téma még nem került elő?...Kedves Hobbychef!<br />A válás téma még nem került elő????Mert úgy néz ki, a szerelem teljesen elmúlt!!!Bocsánat de nem bírtam kihagyni,én ugyanis remekül szórakozom a bejegyzéseiden!!!!Remélem nem baj!! Köszi!!!Az élet csupa vidámság!!!mellissina2https://www.blogger.com/profile/02414122662502040524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-89841682013569759502012-01-19T07:21:58.533+01:002012-01-19T07:21:58.533+01:00Szegény Hobbychef! Nem lehet egy egyszerű eset a f...Szegény Hobbychef! Nem lehet egy egyszerű eset a feleséged! Jobba a békesség, de azért ne hagyd magad nagyon elnyomni ;)Tündérkonyhahttps://www.blogger.com/profile/06848156507825288077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-79759587038934994142012-01-18T14:45:23.677+01:002012-01-18T14:45:23.677+01:00margit2: Te könnyen beszélsz, nem Te élsz 39 éve a...margit2: Te könnyen beszélsz, nem Te élsz 39 éve a feleségemmel. Engem sem érdekelne több ezer kilométerre, ahol nem tud utánam jönni, s végre élhetném a saját életemet.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-52379704759843904282012-01-18T13:59:09.916+01:002012-01-18T13:59:09.916+01:00Engem nem érdekelne a sipítózás!.... A szalagos fá...Engem nem érdekelne a sipítózás!.... A szalagos fánk mindig sikert arat! :-)margit2https://www.blogger.com/profile/08786496474189980338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-74055619940020063252012-01-18T13:00:32.537+01:002012-01-18T13:00:32.537+01:00Éva: a fánkokat csak egyszer melegítettem. (Nem is...Éva: a fánkokat csak egyszer melegítettem. (Nem is értem, miért melegítettem volna kétszer 1 1/2 db kicsi fánkot?) A két fotó néhány másodpercen belül készült.<br />trollanyú: a feleségem rendszeresen főz magának, egy öregúrnak, a kutyának, s ha itthon van, a lányunknak. Időnként oda is égeti. De, ha ő főz, az természetesen nem bűdös, pl. a hagymás ételek, fokhagymás spenót főzelék, vagy a kutyának a csirkefarhát sem. Már sokszor mentettem meg az általa főzött, sütött ételt, hogy ránéztem, s ha kellett lekapcsoltam a tűzhelyt.<br />Lívia: én mindig (télen is) nyított ablak mellett főzök. A konyhaajtót bezárom, a teraszra nyíló ajtót pedig kinyítom az étkező-nappaliban. A szagelszívót nem tudom bekapcsolni, mert a nejem a csővet kidobta, a nyílást pedig elzárta. Jött a hideg! Ami persze úgy képtelenség, ahogy kell, hiszen a szűrő rétegen (aktív szén) a levegő befelé nem jön. Kifelé is csak akkor megy, ha a ventillátor be van kapcsolva.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-22204633204155148452012-01-17T22:20:45.453+01:002012-01-17T22:20:45.453+01:00A fánk sütésére sok mindent lehet mondani, de azt,...A fánk sütésére sok mindent lehet mondani, de azt, hogy büdös van biztos, hogy nem. Ez egy sütemény féle, meleg kelt tészta, hogy lenne tőle büdös? Legfeljebb az olaj ha túl forró, akkor lehet égett szag, de azt ki lehet küszöbölni, a közbeni szellőztetéssel, - és nem kell túlhevíteni az olajt. Én palacsintát is úgy sütök - a páraelszívó ellenére is - hogy kicsit nyitva van az ablak télen is.Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-72133599569394962382012-01-17T20:09:17.915+01:002012-01-17T20:09:17.915+01:00Fura a feleséged, de mindenkinek van valami,amit n...Fura a feleséged, de mindenkinek van valami,amit nem szeret. Ő is szokott főzni egyébként vagy csak te?trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-59634808145437370332012-01-17T19:46:07.789+01:002012-01-17T19:46:07.789+01:00Az első képen még guszta! A másodikon már túlságos...Az első képen még guszta! A másodikon már túlságosan megmelegítetted, de szerintem csak azért hogy lehessen áztatni?:-))<br />Olyankor süssél fánkot meglepetésként mikor nincs otthon a feleséged! Sütés után pedig kiszellőztetsz!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com