tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post4872553261538024871..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Medvehagyma fesztivál - OrfűHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-88696320853163099832012-03-28T19:32:15.730+02:002012-03-28T19:32:15.730+02:00Én is nagyon szeretem a medvehagymát, és itt (Kolo...Én is nagyon szeretem a medvehagymát, és itt (Kolozsváron) már láttam egy helyen a piacon, de szerencsém van, mert később, olcsón dobják utánad!Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-25801454836787597742012-03-28T11:09:06.190+02:002012-03-28T11:09:06.190+02:00Nagy Bandó szerepel is a műsorban, a könyvét dedik...Nagy Bandó szerepel is a műsorban, a könyvét dedikálja. Tavaly is ott volt.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-40733998199126099282012-03-28T09:49:00.996+02:002012-03-28T09:49:00.996+02:00Tavaly én is piacon vettem, de szoktunk menni mind...Tavaly én is piacon vettem, de szoktunk menni minden évben áprilisban a XI. kerületbe a Villányi úti Arborétumba ahol virágkiállítás és óriási virágvásár is van, már ott is vettem. Tényleg drága 300-400 forint egy csokor. Én csak pogácsát készítettem amibe tettem belőle, de mi nem vagyunk elájulva tőle, úgy hogy az idén engem nem fog el a láz, hogy minden gasztroblogger ebből készít ételt. Szóval belefőzve vagy sütve ételbe semmi különös, talán ha rávagdossuk egy kis libazsíros kenyérre, vagy valami krémbe, akkor finom, mert így tavasszal friss zöld, és arra mindenki ki van már éhezve. Nagy Bandó András Orfűn lakik, ő járkálhat az erdőbe, írt is egy kis könyvet a medvehagymáról.Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.com