tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post4659463431432914100..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Szicíliai két gombás spaghetti fehérborral/spaghetti siciliani con due funghi e vino biancoHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-23481649492485614452012-10-17T19:32:27.345+02:002012-10-17T19:32:27.345+02:00Jöhet belőle egy adag:)Jöhet belőle egy adag:)Györgyihttps://www.blogger.com/profile/02486776867024153343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-19982287482290891782012-10-17T13:27:14.677+02:002012-10-17T13:27:14.677+02:00Nagyon jól néz ki, nekem kellene rá a parmezán is,...Nagyon jól néz ki, nekem kellene rá a parmezán is, mert nagyon szeretem! :)teller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.com