tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post3380384399619876704..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Rejtély - Fűre lépni szabad - Kovács ErzsiHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-38150384063003632262014-01-25T14:15:02.015+01:002014-01-25T14:15:02.015+01:00Vagy nagyon öregszem, vagy a téli depresszióm az o...Vagy nagyon öregszem, vagy a téli depresszióm az oka, de a Kovács erzsi videón könnyekre fakadtam...marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-87595784288683366042014-01-21T21:42:16.547+01:002014-01-21T21:42:16.547+01:00Amikor én megnézem, a látogatottságom én is meglep...Amikor én megnézem, a látogatottságom én is meglepődök, de ez arra jó, hogy akkor arra kellene a hangsúlyt helyezni ami nagy érdeklődésre tart számot. Ez egy felméréssel is felér. Pl. nekem a kézműves blogomban van olyan bejegyzésem amit 4500-an látogattak meg, de az sem kevés ami 700-800 látogatót vonzott. De a gasztro blogomban is van olyan bejegyzésem ami 400-500-700 látogatót vonzott. Persze, hogy miért ezt csak azok tudnák megmondani, akiknek tetszett.. Én ezen azért annyit nem filozofálok. Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.com