tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post2610659592382401019..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Fehérboros erdélyi csorba csirkemájas húsgombóccal Hobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-11824501707839075052015-02-23T14:42:02.281+01:002015-02-23T14:42:02.281+01:00Egy véleményen vagyunk. Örülök, hogy tetszik a cso...Egy véleményen vagyunk. Örülök, hogy tetszik a csorba.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-34477453265965724842015-02-23T12:17:57.570+01:002015-02-23T12:17:57.570+01:00Tényleg nagyon guszta lett:-))) Ami a hab leszedés...Tényleg nagyon guszta lett:-))) Ami a hab leszedést illeti, szerintem is úgy van, ahogy írod, én is többször variáltam, hol leszedtem hol nem, mára arra jutottam, hogy teljesen felesleges leszedni, bármilyen húsleves esetén, ugyanis, ha forrás után visszaveszed takarékra és szépen gyöngyözteted a hab mindenképpen eltűnik, elfőződik, a felesleg fölrakodik a fazék peremére/szélére, a leves akkor is kristálytiszta és áttetsző lesz, tehát teljesen felesleges leszedni a habot, hagyni kell úgy fődögélni és így minden íz benne marad..:-))))Nos jó ideje egyáltalán nem szedem le egyik fajta húslevesléről sem és csodás leveseket eszünk, szemre, ízre, állagra:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com