tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post2456637931698395803..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivelHobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-85004757069893015592014-01-12T00:10:00.735+01:002014-01-12T00:10:00.735+01:00A lencsét szeretjük és nemcsak újév napján. Készít...A lencsét szeretjük és nemcsak újév napján. Készítem is a téli időszakban. De ennyi, és szokatlan hozzávalóval még nem készítettem... Biztos finom annak, aki így szereti.<br />Más: Látom, hogy ott vagy az Összes Recept gyűjtőoldalon. A napokban kerestek meg engem is, hogy szeretnének betenni az oldalukra. Nemet mondtam, és megírtam nekik, hogy miért. Már nem érdekelnek a gyűjtőoldalak, azt a hármat sem nézem ahol még ott vagyok, sőt blogokat is nagyon keveset. Megnéztem az oldalukat és egyáltalán nem tetszik, hogy versenyeztetik a gasztroblogokat. A versengést minden téren mindig utáltam. Ennél a témánál maradva, ezért nem jelentkezek soha szakácsversenyekre sem. <br />Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-71499642273996027332014-01-11T19:36:07.055+01:002014-01-11T19:36:07.055+01:00nagyon jól hangzik,tuti szeretem!!! :)nagyon jól hangzik,tuti szeretem!!! :)pitypanghttps://www.blogger.com/profile/14080801015974986783noreply@blogger.com