tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post1225660292919420547..comments2023-09-24T06:16:08.008+02:00Comments on Hobbychef: gasztroblog <br> Cogito et coquo, ergo sum!: Vodkás exotikus gyümölcssaláta Hobbychefhttp://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-74640367978283925472013-02-24T13:54:57.150+01:002013-02-24T13:54:57.150+01:00Jól tudod, ez a flambírozás. Először cukrot kell k...Jól tudod, ez a flambírozás. Először cukrot kell karamellizálni, majd beletenni a gyümölcsöt, megsütni, s a végén alkohollal, pl. brandy, rum, vodka flambírozni. Vagyis a szeszt meggyújtani. <br />Nagyon finom, csak egy baj van vele, a serpenyő utána másra nem igen használható.Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-85605150260642320952013-02-24T13:46:38.379+01:002013-02-24T13:46:38.379+01:00Erről az újrázásról jut eszembe, érdemes lenne úgy...Erről az újrázásról jut eszembe, érdemes lenne úgy kipróbálni, hogy egy serpenyőben a gyümölcsöket nyakon önteni egy kis cukros vodkával majd meggyújtani, vagyis ha jól tudom flambírozni. :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9184234277126746113.post-54608165507605081422013-02-24T11:02:21.658+01:002013-02-24T11:02:21.658+01:00Lehet, hogy veszek vodkát. Annyi mindenbe használo...Lehet, hogy veszek vodkát. Annyi mindenbe használod, hogy kedvet kaptam kipróbálni.marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com