2014. szeptember 9., kedd

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival

Egy nem mindennapi, sokak számára bizonyára bizarrnak tűnő leves, de higgyétek el, finom!

Hozzávalók:
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 pár mini debreceni kolbász
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 20 db parázskrumpli
  • 4 db csiperkegomba
  • olívaolaj
  • 1 db húsleveskocka
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 2 szál petrezselyem
  • chiliszósz
  • víz
Elkészítés:

A krumplikat alaposan megmosom, előfőzöm.

Egy serpenyőben olajon megsütöm a kolbászokat, a gombát és a krumplikat.

A hagymákat aprítom, egy fazékban olajon megdinsztelem. Ráteszem a kolbászokat, a gombákat és a krumplikat. Felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. Forrásig főzöm.

Tálalok. Teszek bele aprított petrezselymet és chiliszószt..




P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2014.09.29.) Gasztro Top-jába:
P.S.1.A recept a tombola.hu toplistáján a 3,:

Az elmúlt egy hét TOP receptjei

1. - Laktató tésztasaláta 15 perc alatt - Egy adag csak 400 kalória
2. - 25 perces bögrés süti dióval és almával
3. - Sültkolbász-leves

1 megjegyzés: