Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
2013. február 20., szerda
Sült hús brokkolival, krumplival
Sült hús brokkolival, krumplival
Az ételt még a tányéron is megszórtam borssal, locsoltam rá chili szószt, ezért kicsit maszatos lett a tányér.
2 megjegyzés:
Roza
2013. február 20. 13:55
De még a kés is!:)
Válasz
Törlés
Válaszok
Hobbychef
2013. február 20. 14:58
No, jó. Bevallom, a felét már megettem, mire eszembe jutott, hogy lefotózom.
Törlés
Válaszok
Válasz
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
De még a kés is!:)
VálaszTörlésNo, jó. Bevallom, a felét már megettem, mire eszembe jutott, hogy lefotózom.
Törlés