Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
2011. szeptember 6., kedd
Fagylalttál brandyvel, csokoládéval és piskótával
Fagylalttál brandyvel, csokoládéval és piskótával
Hozzávalók
:
3 gombóc fagylalt (vanilía, eper, csokoládé)
brandy
tejszínhab
2 db piskota
csokoládé törmelék
Elkészítés:
Egy tálba 3 gombóc fagylaltot, s egy gombócnyi tejszínhabot teszek, mellé beállítok 2 db piskótát. A fagylaltra brandyt locsolok.
Szórok rá csokoládé törmeléket.
1 megjegyzés:
Reka
2011. szeptember 7. 7:13
Egesz jol fogna egy kis ilyen desszert a munkaban :-)))).
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Egesz jol fogna egy kis ilyen desszert a munkaban :-)))).
VálaszTörlés